Program

Tuesday, June 17, 2014
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
›10:15 (1h)
› Grande Galerie Evolution Conference Hall
›10:15 (1h)
› Rouelle Conference Hall
›11:15 (30min)
› Grande Galerie Evolution Conference Hall
›11:45 (45min)
› Grande Galerie Evolution Conference Hall
›11:45 (45min)
› Rouelle Conference Hall
›12:30 (1h30)
›14:00 (1h)
› Grande Galerie Evolution Conference Hall
›14:00 (1h)
› Rouelle Conference Hall
›15:00 (30min)
› Grande Galerie Evolution Conference Hall
›15:30 (1h30)
› Grande Galerie Evolution Conference Hall
›15:30 (1h30)
› Rouelle Conference Hall
›19:00 (4h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 3 RSS Feed